Од излегувањето во 2014 година, The Sims 4 исфрли четири експанзии, пет пакети со проширени или нови гејмплеј механики и дванаесет пакети со нови предмети за вашиот дом. Но, никако кучиња. Ниту мачиња. Најновата експанзија планира да го промени тоа. The Sims 4: Cats and Dogs ќе воведе нова алатка преку која сим фанатиците ќе […]

Прочитај повеќе

Ова лето, период во кој вообичаено сме порелаксирани и имаме помалку обврски, EA реши да ја понуди една од најпродаваните игри на сите времиња и сите нејзини апдејти, Sims 2, бесплатно до 31 јули. За да ја преземете играта потребно е: доколку немате Origin профил да го креирате, и да го преземете Origin клиентот. Во […]

Прочитај повеќе