Сите љубители на фудбалот можат да започнат да се радуваат бидејќи од сега ќе можат да гледаат фудбал на Facebook. Првиот натпревар од англискиот ФА куп помеѓу тимовите на Аскот Јунајтед и ФК Вембли ќе биде директно пренесуван на Facebook страницата на Budweiser UK, компанија која неодамна стана официјален спонзор на ФА купот, потпишувајќи три […]

Прочитај повеќе