Google тестира функција со која на корисниците на Google Maps ќе им овозможи да ја истражат својата околина. Дел од овие предлози ќе им бидат презентирани на корисниците додека се движат кон својата дестинација, јави  Android Police. Промените им се достапни на дел од корисниците кои ги надградиле Google Maps на 8.2, а не се […]

Прочитај повеќе