Играта со проширена реалност на Google, во која како Resistance го спасувате човештвото, или како Enlgithened го еволуирате на повисоко нив, сега е достапна и за iOS. Ingress, која пред половина година беше претставена за Android, ја користи проширената реалност за да ви симулира футуристичка борба во реалниот свет кој што го познавате и низ […]

Прочитај повеќе