Велосипедистите и сите заинтересирани во Скопје ќе можат да ги споделат своите идеи, замерки и предлози до градските власти преку онлајн дискусии. Проектот „Интелегентни алатки за креирање на политики“ е дел од европската ФП7 програма која со помош на друштвените мрежи и анкетни листови ќе ја подобри комуникацијата на властите и граѓаните, вели FUPOL. Целиот […]

Прочитај повеќе