Adidas ја најави паметната алка Adidas Fit Smart која корисниците можат да ја користат во текот на вежбањето како личен тренер. Алката овозможува корисниците едноставно да проверат колку калории трошат, колкав им е пулсот, темпото на вежбање, поминати километри и слично. Adidas Smart Fit постојано ја мониторира работата на срцето, притоа прикажувајќи го интензитетот на […]

Прочитај повеќе