Last Hope е нова македонска видеоигра чие трејлер видео неодамна се појави на друштвените мрежи. Играта е креирана од Maxsoft Games Studios, чии основачи се Давор Зафировски, Даниел Зафировски и Александар Илиевски. Last Hope е комбинација на Tower Defence, Sandbox и Zombie Shooter, сместана во апокалиптично сценарио во кое играчот е последната надеж за човештвото. […]

Прочитај повеќе