Со мотото „eдна големина не одговара никому“, Normal го презентираше својот новиот производ – 3Д испечатени слушалки кои се уникатни за секој корисник. Normal слушалките ги креира со потсредство на апликација со која корисниците ги фотографираат своите уши, а по овие фотографии се креираат специјални слушалки кои совршено одговараат за секој нарачателот. Доколку не се […]

Прочитај повеќе