По лондонските немири каде се крадеше на големо од продавници и од домови, тешко е да се поверува дека полицијата ќе најде украден лаптоп посебно што по лондонските улици имаше стотина случајни крадци. Во тие немири, oд домот на Грег Мартин му го украдоа MacBook Pro лаптопот. Но, за несреќа на овој крадец, г. Мартин […]

Прочитај повеќе