(Oва е гостински пост на Ева Пиперевска, маркетинг менаџер во G6 Solutions. Ева се реши да напише серијал на блог постови за Google AdWords на Medium. Ги реобјавуваме со нејзина дозвола) Google Adwords е платена платформа за рекламирање, достапна за сите бизниси без разлика дали станува збор за мали бизниси или големи корпорации. Мит бр. […]

Прочитај повеќе

(Oва е гостински пост на Ева Пиперевска, маркетинг менаџер во G6 Solutions. Ева се реши да напише серијал на блог постови за Google AdWords на Medium. Ги реобјавуваме со нејзина дозвола) Поради големиот интерес за минатата тема поврзана со митови за AdWords решив да ја продолжам темата со уште неколку гласини и факти. Мит бр. […]

Прочитај повеќе

Дали треба целосно да го наполните телефонот пред употреба, или треба да го полните телефонот откако целосно ќе се испразни? Ова се само дел од прашањата на секој корисник на паметни телефони. По кратко истражување, Fatal1ty_, познат и како Мартин Рајовски, на форумот на IT.com.mk ги објави 7-те митови и вистини околу батериите на мобилните […]

Прочитај повеќе