Комерцијална банка Скопје објави бесплатна iOS и Android апликација која на нивните клиенти ќе биде како да имаат сопствена експозитура во својата рака, преку која брзо и удобно ќе може да се направи увид до сметките, но и да се прават исплати или трансакции. Останатите корисници, кои не се клиенти на банката, можат да користат […]

Прочитај повеќе