BuzzBase е сервис кој ја вреднува вашата активност на друштвените мрежи. Идејата зад сервисот, кој стартува во Македонија, е да ве ангажира вас како влијателен промотер кој ќе сподели содржина од брендови и огласувачите, но ќе ви остави да ја имате целата контрола врз содржината. BuzzBase го искористува податокот дека 77 отсто од потрошувачите би […]

Прочитај повеќе