SoundCloud, популарната платформа за објавување и пребарување на музика од ентузијасти и гаражни бендови до популарни артисти, објави редизајнирана апликација за iPhone, која веќе нема опција за снимање на песни. Апликацијата е направена повторно од нула со намера да се стави фокусот на слушање и откривање на нова музика преку минималистички интуитивен интерфејс, замислен да […]

Прочитај повеќе