Освен во Лондон и Мајами, BRKV сега е присутна и во Скопје. Лондонската компанија покрај веб и мобилен девелопмент, работи и со стартапи од инвестирање во идеи до соработка за реализација на истите. Во Скопје го отвараат BRKV Tech кој е аутсорсинг оддел, составен од млад тим за развивање на веб сајтови, мобилни апликации и […]

Прочитај повеќе