Google работи на нов, сопствен сервис за регистрација на интернет домени, Google Domains. Услугата е засега во бета и компанијата не се подготвена да ја понуди на сите заинтересирани, па за креирање и трансфер на домени засега е потребна покана. Доколку ви се допаѓа идејата да бидете хостирани од Google не се возбудувајте премногу, компанијата […]

Прочитај повеќе