При крајот на зимската распродажба, Steam ја објави листата од најпродавани и најиграни игри во 2017 годинa. Слично на претходната година, најпродаваните игри се наоѓаат во неколку категории, како Platinum, Gold, Silver и Bronze. Параметрите според кои Valve се одлучиле за ваква класификација се непознати, но се претпоставува дека игрите во горните категории имаат спечалено […]

Прочитај повеќе

Cuphead е видеоигра која добар дел од играчите ќе ги потсети на првите цртани филмови oд 30-тите. Платформата на која ќе излезе оваа игра е се Xbox One и PC, а најавена е нејзина продажба на Steam. Играта доаѓа со идентична естетика како анимираните филмови од 1930-тите, од графиката до музиката, па дури и босовите […]

Прочитај повеќе