Астронаутите на Меѓународната вселенска станица имаат прилика да ја видат земјата како навистина ретко кои од луѓетот. Астронаутот Рид Вајзман се труди преку фотографии и видеа да ни ја пренесе оваа убавина на друштвените медиуми, преку фотографии и кратки Vine видеа. #Exp40 Commander Dr. Swanson harvesting space lettuce. Looks great! https://t.co/okussWbiC2 — Reid Wiseman (@astro_reid) […]

Прочитај повеќе