Monoprice Wi-Fi microSD Adapter е додаток кој овозможува додавање на WiFi на камерите и фотоапаратите, доколку производителот веќе не ја вклучил оваа можност во уредот. Најголемата предност на Monoprice пред конкуренцијата е едноставноста за употреба и преземање на фотографиите од фотоапаратите. Адаптерот доаѓа без microSD картичка, а поддржува картички со големина до 32 GB. Адаптерот […]

Прочитај повеќе