По бројните шпекулации се чини дека Google конечно ќе стартува онлајн музичка продавница која ќе биде тесно поврзана со друштвената мрежа Google+, а се очекува да се појави во наредните две недели. Музичката продавница на Google би била продолжение на веќе постечкиот сервис Google Music Beta, сервис кој им овозможува на оние кои имаат профил […]

Прочитај повеќе

Google неодамна го претстави својот музички сервис едноставно наречен Google Music Beta. Акцентот е на Beta, бидејќи Google го нема лансирано сервисот кој го имаа замислено, а причина за ова се недоразбирањата со дискографските куќи. Сигурен сум дека Google наскоро ќе ја оствари замислата. Google Music е сервис кој ви овозможува да ја закачувате вашата […]

Прочитај повеќе