За сите кој чувствуваа дека немаа доволно можност да се изразат на Twitter, друштвената мрежа веќе овозможува споделување на анимирани слики (гифови) во твитовите. Промената не доаѓа само на Twitter.com туку и на официјалните апликации за iOS и Android, за жал Windows Phone засега останува без можност за споделување .gif директно од апликацијата. Веста за […]

Прочитај повеќе