Foursquare претстави нова опција наречена Top Lists преку која ќе може да се групираат омилените локации. Тоа што е интересно е што наместо корисникот самиот да ги составува листите, Foursquare ќе предлага места кои треба да се стават во листата, одредувајќи ги според локацијата и според видот на местото, пример, италијански ресторани, барови, плажи, хотели… […]

Прочитај повеќе