Британскиот производител на прескапи телефони Vertu го издаде Signature Touch, кој во моментов е најскапиот Android телефон досега. Цената му е 22.000 долари. За таа цена се разбира корисниците ќе го добијат најдобриот хардвер кој е достапен во моментот. Signature Touch доаѓа со: четири-јадрен Snapdragon 801 процесор на 2.3 GHz; слободен простор од 64 GB; […]

Прочитај повеќе