Доколку мислевте дека Facebook ads се врвот на нарушување на вашата приватност зa адвертајзинг цели, подгответе се за уште еден шок. Ремаркетинг е нов тренд во маркетингот кој не само што ги знае и комбинира вашите интереси и потреби и ви прикажува реклами на еден сајт, туку и ве следи на преку 300 сајтови со […]

Прочитај повеќе