Апликацијата на Бјорк за нејзинот албум Biophilia ќе стане дел од колекцијата на њујоршкиот Музеј за современа уметност – MoMA. Biophilia, која достапна на Google Play и нa iTunes за 15, односно 17 долари, е прва мобилна апликација на која и е укажана оваа чест. Апликацијата е хибрид помеѓу апликација и музички албум, кој нуди […]

Прочитај повеќе