Oткако ги претрка на пазарот на паметни телефони, Samsung сега се обидува да ги стигне 70-те милиони испрачани Аpple iPad-и. Samsung, кој има вкупно 10 таблет компјутери на пазарот, испорачани во 40 милиони парчиња, својата шанса ја гледа во Galaxy Tab S кој е потенок и полесен од iPad Air. [youtube]qwpfT9jtsMk[/youtube] Првите рецензии се одлични. […]

Прочитај повеќе