Ubisoft ја имаше можеби најдобрата презентација на првиот ден на E3, но за жал целиот успех успеаа да го расипат со неколку несреќно избрани изјави. Најпрво техничкиот директор на компанијата, Џејмс Териен, во интервју за Video Gamer изјави дека нема да креираат женски ликови за Assassin’s Creed бидејќи било потребно многу работа да се креираат […]

Прочитај повеќе