Honeywell ќе се обиде да ја разбие доминацијата на Nest и Google кога се во прашање паметните термостати. Новиот паметен термостат од компанијата доаѓа под името Lyric, и ќе чини 280 долари откако ќе биде достапен во продавниците во август. Lyric ќе биде и дел на новата истоимена платформа. Како и термостатот на Nest и […]

Прочитај повеќе