Започна аукцијата на најголемата колекција на видеоигри со над 11.000 наслови, во сопственост на Мајкл Томасон, 41 годишен историчар на видеоигри кој го држи Гинесовиот рекорд за најголема колекција. Колекцијата е на продажба поради фамилијарни обврски, а ќе ја добие наддавачот со највисока понуда. Аукцијата е започната на Game Gavel и ќе трае до 15 […]

Прочитај повеќе