Две дванаесет годишни девојчиња ја викнале својата другарка на преспивање, но наместо забава, следниот ден ja намамиле во шумата каде ја оставија да умре со 19 убоди од нож. За среќа девојчето е живо, откако е пронајдено од случаен велосипедист. Ова звучи како морничава приказна, но настанот за жал е вистински и се случи пред […]

Прочитај повеќе