Нова епизода на eмисијата за игри GG.mk и нова најава на возбудливи наслови. Претставена е новата Mortal Kombat X која ќе се појави пролетта, и според GG.mk,треба да биде подобра од „деветката“, на која трошеа по неколку часа дневно. Беа рецензирани и Kingdom Come и Pillars of Eternity. Следеше најава и на Global Game Jam […]

Прочитај повеќе

Култната Mortal Kombat ќе добие ново десетто продолжение кое, според креаторите Netherrealm Studios, ќе „комбинира кинематички презентации на динамичен гејмплеј што ќе донесе невидено Kombat искуство“. Ова, искрено, нема никаква логика, но ако го погледнете трејлерот ќе сфатите дека Mortal Kombat X ќе го има тоа што ја направи една од најпопуларните видеоигри – ќе […]

Прочитај повеќе