Самсунг повторно најави телефон од „Fold“-серијата, но овојпат не станува збор за F телефоните. Овојпат тоа е надградбата на Galaxy Z Flip 4G, кој го носи истото име само што сега наставката е 5G. Секако овие телефони уште некој период ќе бидат интересни за љубителите на паметни уреди, а со оглед на технологијата која се […]

Прочитај повеќе

Штом ќе започне да се продава првин во Русија, а потоа и ширум светот, Samsung Z и официјално ќе стане првиот паметен телефон кој ќе работи на Tizen оперативниот систем. Јужнокорејскиот производител се надева дека Tizen ќе стане конкурентен ОС кој во иднина ќе може да го замени Android на Google, кој е платформа од […]

Прочитај повеќе