Kickstarter проектот на ЛаВар Бартон, познат како Џорди Лафорџ од Star Trek, кој треба да ги врати назад Reading Rainbow успеа за два дена да собере над 2,2 милиони долари. Reading Rainbow е телевизиска серија чија цел е да ги научи децата почесто и повеќе да читаат. Во првите два дена проектот го подржаа над […]

Прочитај повеќе