1Password е сервис за менаџирање на лозинки пред се наменет за корисниците на Mac. Сервисот може да се синхронизира и со iPad или iPhone, а постои и Windows верзија. Новата функција наречена 1PasswordAnywhere им овозможува на корисниците да го искористат „сефот“ преку синхронизирање со Dropbox. Откако ќе се поврзат сервисите, во Dropbox ќе се креира […]

Прочитај повеќе