Во денешно време, нема некој да не има проблеми или со вратот или со половината, или со нозете.  Во случај да болката која ја чувствувате почнува да влијае во извршување на вашите секојдневни обврски и начин на размислување, потребно е веднаш да се консултирате со лекар. Но, Painspot е веб сајт кој, во меѓувреме, би […]

Прочитај повеќе

Лекарите, но и Google, предупредуваат дека долготрајното носење на Google Glass може да предизвика болка. Објавата дојде откако дел од корисниците се пожалија на болка откако ги користеа очилата. Но, според Google, oчилата со проширена реалност се наменети за кратко користење, не за да ги носите со саати. „Кога некој ќе добие нов пар очила […]

Прочитај повеќе