Шестнаесет годишниот Емин Хоџиќ и седумнаесет годишниот Аднан Мујиќ, креатори на Light Docs, се победници на Startupbootcamp натпреварот одржан во склоп на #SarajevoFTW во Сараево. Како награда добија претставување на престижниот TechCrunch Disrupt Startup Alley во Лондон кој ќе се одржи од 18 до 21 октомври. Идејата зад Light Docs е да ги поедностави сложените […]

Прочитај повеќе