Граѓаните на Србија кои беа зафатени со страотните поплави ќе добијат бесплатен интернет и повици за да можат полесно да комуницират со најблиските преку Facebook и Twitter, да се координираат околу спасувањето на тоа што им остана, како и да дознаат повеќе за донациите соберени од целиот свет. Може треба да се очекува сличен гест […]

Прочитај повеќе