Google има 100 милијарди пребарувања секој месец, од кои 15 отсто се нови термини, и вели дека индексира сајтови за неколку секунди за да ги презентира најсвежите резултати. Но, тоа не е доволно вели амбициозниот Лери Пејџ, ко-основач и директор на Google. Во годишното обраќање до инвеститорите г. Пејџ рече дека пред Google се предизвици […]

Прочитај повеќе