Ротација на видео материјали со Free Video Rotator 3 Често се случува снимените видео материјали да не се прикажуваат онака како што треба и или да се наопаку или на страна. Free Video Rotator 3 е мала алатка која живее за отстранување на таквите проблеми. Откако ќе ја преземете алатката, едноставно вметнете го проблематичниот видео […]

Прочитај повеќе

Тајванската компанија за паметни телефони, HTC, откупи 51% од акциите на компанијата Beats Electronics, која го редефинираше аудио пазарот благодарение на веќе култните аудио производи Beats од Др. Дре. Зделката, која HTC ги чини 309 милиони долари, треба да биде комплетирана до крајот на годината. За HTC, оваа зделка ќе биде петта по ред годинава […]

Прочитај повеќе