Visit Skopje е апликација за Windows Phone наменета за туристи кои доаѓаат во посета на градот, но без сомневање ќе им биде корисна и на голем дел од Скопјаните. Visit Skopje на Semos ќе им помогне на туристите да се снајдат со сместување, да најдат места за јадење или одмор, и локаци од културното и […]

Прочитај повеќе