Instant API е нов стартап кој сака да го промени начинот на кој се креираат API-ја. Идејата на стартапот е дека креирањето на API треба да биде значително побрзо и наместо за месеци да станува збор за минути потребни за нивно креирање. Се што девелоперите кој ќе се одлучат да го користат Instant API треба […]

Прочитај повеќе