Mu Legend е бесплатна-за-играње, изометриска, акциона MMORPG игра која успеа да импресионира многумина со гејмплеј механики како во Path of Exile и Diablo 3, но во поголем свет и со поголем акцент на ММОRPG делот. Одредени гејмери одат до таа мера, да неретко ја споредуваат со Lineage Eternal и Lost Ark така да, доколку барем […]

Прочитај повеќе

Со отворената бета на прагот, Relic реши да покаже четириесет минутен видео приказ од тоа што ќе се случи кога трите фракции од играта ќе решат да ги откопаат воените секири. Во долгиот 3v3 меч, целосно можат да се забележат клучните промени во играта, особено огромното влијание на MOBA правилата врз гејмплејот. Токму поради ова, […]

Прочитај повеќе

Google конечно започна со отворена бета за очилата за проширена реалност Google Glass. Сите жители на САД можат да ги купат очилата без притоа да чекаат на одобрување од компанијата. Ова значи дека сите кои се заинтересирани за очилата нема повеќе да пишуваат есеи на тема „зошто ги сакам Google Glass“, туку едноставно ќе ги […]

Прочитај повеќе