LG G5 би требало да биде најдобриот телефон на јужнокорејската компанија. Но, иако уште не е претставен, LG веќе се обидува да го привлече вниманието на корисниците со претставување на паметни додатоци за телефонот. Станува збор за навистина кул маска за телефонот која покрај заштита на екранот, функционира како мал екран на допир преку кој […]

Прочитај повеќе

Lunecase е интересен предлог за маска за iPhone 5/5s чија замисла наликува помалку на маската за HTC One M8. Маската, која засега собра половина од потребните пари на Kickstarter, презентира сигнали за пораки или дојдовни повици уште пред телефонот да ги покаже на екранот. Додатокот доаѓа од украинскиот стартап Concepter чии претходен проект е повторно […]

Прочитај повеќе