Откако на 17 април за прв пат во Македонија се сретнаа креаторите на инди видеоигри, најавена е втора средба која ќе се одржи веќе следната недела. Настанот повторно е наменет за сите ентузијасти кои креираат или сакаат да креираат видеоигри. Инди Пиво 2 настанот е закажан за 15 мај од 18:00 во Мезе паб „Убац“ […]

Прочитај повеќе