Како подобро да се справите со стресот, анксиозноста, лошото расположение, и проблемите со спиење? Се чини дека нема едноставен одговор, но поставување на оваа прашање е сосема доволно за да се направи првиот чекор. Every Ming Matters е британски веб сајт направен од војводите и војвотките од Кембриџ и Сасекс. Се работи за финален продукт […]

Прочитај повеќе

Канадскиот стартап OMsignal започна со прифаќање на нарачки за паметните ОМ маици и блузи. Првите модели на OM доаѓаат во неколку верзии маици без ракави, со куси ракави, поткошула и блуза со долги ракави. Излегувањето на првите маици OM го објави на својот блог. Маиците доаѓаат со технологија која ја следи работата на срцето, дишењето, […]

Прочитај повеќе