Индискиот кандидат за премиер Нарендра Моди користи холограми за да може да стигне да им се обрати на 800-те милиони граѓани во најразличните делови од земјата. Оваа холограмска технологија крстена како „3Д холографски митинг“ му дозволува на г. Моди да присуствува на 100-тина настани истовремено, велат од неговата партија Baratiya Janta. Но, користењето на холограмите […]

Прочитај повеќе