Македонија има талент, но тој талент да се развие треба пари и поддршка. Ова можеби звучи како нешто веќе чуено, но тоа е реалноста, овојпат, како и многу други пред него, пренесена од Владо Петрушев, кој е моментално во Брно, Чешка, каде работи во компанија за мобилни апликации. Владо пристигна во Чешка во 2013-та година […]

Прочитај повеќе