Аmazon ќе дозволи купување преку Twitter со едноставно маркирање на продуктот со хаш-таг #AmazonCart во САД или #AmazonBasket во В. Британија. Идејата на најголемата веб продавница е да го поврзе Amazon профилите со Тwitter за да им овозможи на корисниците со едноставно коментирање на продукт да го додадат во својата кошничка за нарачка. Со хаш-тагот […]

Прочитај повеќе