SanDisk го најави првиот 4TB SSD базиран на 19-нанометарска процесна технологија. Компанијата ја истакна својата заложба дека следната година ќе издаде 6 и 8TB SSD. Optimus MAX SAS SSD од 4TB ќе биде со најголем капацитет кога се во прашање дисковите од 2,5 инчи. Дискот е наменет за сервисите кои имаат потреба од интезивно читање […]

Прочитај повеќе