Netflix на почетокот на годината овозможи пристап до сервисот во целиот свет, со исклучок на четири држави: Кина, Северна Кореја, Крим и Сирија. Најверојатно веќе знаете дека сервисот е достапен и во Македонија, а со оглед дека Netflix стои и зад петте најпопуларни ТВ серии, ова се навистина одлични вести. Но, еден од предизвиците пред […]

Прочитај повеќе

Улогата на безмилосниот и контраверзен политичар Френсис Ундервуд на Кевин Спејси во хит серијата House of Cards не само што му донесоа куп номинации за ТВ награди, туку не остана незабележана од Activision кои му ја доделија улогата на антагонист во следната Call of Duty:Advanced Warfare. Call of Duty: Advanced Warfare ќе биде сместена во […]

Прочитај повеќе