Acer е најновиот производител кој се вклучи во трката со преносни компјутери. Liquid Leap е паметна бразлетна која доаѓа во пар со новиот паметен телефон од компанијата 5-инчен Liquid Jade. Како и останатите слични уреди, Liquid Leap ќе биде фитнес додаток, но ќе ги регистрира и виталните функции на корисникот, што се чини барем заега […]

Прочитај повеќе